giovedì 16 agosto 2012

EEN WEEKEND IN EEN ALBERGO DIFFUSO!Schrijf je meteen in en maak kans op een verblijf in het Albergo Diffuso hotel & restaurant "Al Vecchio Convento", gelegen in het middeleeuwse dorp Portico di Romagna op de grens van Toscane en Emilia Romagna.
Voor meer informatie over het hotel, het restaurant, het dorp en de omgeving, bekijk ook deze website van ons hotel. Zie ook de webpage van de B&B Gids gemaakt door "de Smaak van Italië"http://www.thuisinitalie.com/bed-breakfasts/view.asp?f_id=18
Stuur dus snel een email naar "de Smaak van Italië" redactie@dsvmedia.nl (in het Nederlands) om een kans te maken met het winnen van het weekend: 2 nachten voor 2 personen op basis van B&B (logies/overnachting en ontbijt), een fles wijn op de kamer en een gratis kookles. Na de kookles, eet je de gerechten die je zelf hebt klaargemaakt in gezelschap met onze familie!
Wanneer je dit weekend wint en wat overnachtingen erbij boekt, dan krijg je een extra korting op de extra nachten!
(dit aanbod is allèèn geldig voor de lezers van de Newsletter van "de Smaak van Italië")
Als je ingeschreven staat, dan heb je tevens de mogelijkheid om andere speciale offertes en kortingen te ontvangen. Speciaal voor de lezers van "de Smaak van Italië" hebben wij ook last-minute of zelfs 4+1, 5+1, 6+1 aanbiedingen. Elke lezer van "de Smaak van Italië" heeft in ieder geval recht op 10% korting op een B&B arrangement en gedurende bepaalde perioden zelfs hogere kortingen. Stuur dus een email en vraag naar deze aanbiedingen en kortingen!
Maar kom niet alleen relaxen in ons hotel of om lekker eten in ons Slow Food restaurant; wij bieden ook in samenwerking met "de Smaak van Italië" verschillende andere arrangementen aan zoals kook- en wijncursussen. Ga anders wandelen in de natuur; we zijn in een Nationaal Park gevestigd. We bieden ook schilder- en tekenlessen aan.
Er zijn vaak weekaanbiedingen dus stuur een email en schrijf je snel in (naar het bovengenoemd emailadres).
Zie ook de website van "de Smaak van Italië" www.desmaakvanitalie.nl of neem een abonnement op het blad.
We bieden tevens iets heel bijzonders aan:
GRATIS CONVERSATIECURSUS MET LUNCH INDIEN U EEN TAALREIS BOEKT!
Via Italstudio taalreizen kan je een verblijf combineren met een taalcursus!
Er wordt lesgegeven in kleine groepjes voor zowel beginners als gevorderden. Je start elke maandag en het zijn cursussen vanaf 1 week. Wil je liever privé- of conversatieles, geen probleem! De taalschool beschikt over ervaren en enthousiaste docenten!
Reserveer een taalcursus en u ontvangt een gratis conversatiecursus met de docent tijdens de lunch (de conversatieles is dus inclusief de lunch). Vermeld wel bij reservering: aanbieding DSV Media "de Smaak van Italië".

Nessun commento:

Posta un commento